Ik ben Marieke Mulder, 21 jaar en van kleins af aan altijd al ontzettend enthousiast van schrijven en het vertellen van verhalen. Inmiddels begint dat zich steeds meer te uiten in het delen van mijn reiservaringen in zowel het binnen- als buitenland, maar ook het doorgeven van mijn kennis.

Altijd als ik op reis ga, maak ik vooraf een lijst van alles wat ik leuk vind om te zien en doen op mijn bestemming. Vervolgens maak ik daar een selectie van en gaat het zelfs zover dat ik van tijd tot tijd een planning realiseer. Zo weet ik zeker dat ik mijn tijd goed besteed en alles (op de juiste volgorde) zie, doe en ontdek. Er wordt absoluut niks vergeten! Ik inspireer en informeer anderen dan ook graag door tips te geven voor bezienswaardigheden, activiteiten en bovendien goede horecazaken.

Ik ben opgegroeid in het Noorden en op het moment woonachtig in het Zuiden. Mijn innerlijke drang om constant iets nieuws te zien, doen en ontdekken brengt mij op de mooiste locaties en zorgt er tevens voor dat het voor mij nooit genoeg is. Ik wil meer. Meer zien. Meer doen. En meer ontdekken. Deze (innerlijke) reis deel ik graag met jullie!