26/01 – De tijd vliegt

26 januari 2019 0 Door mariekemulder

Het is weekend. Na een tijdje niks van mij te laten horen, ben ik er weer! Omdat we, zo goed als, gesetteld zijn hier lijkt het net alsof we al een aantal weken in Lillehammer zijn. Maar dat is niet zo, de eerste week is nog maar net voorbij! 

Wat kan er veel gebeuren in zo’n korte tijd! Nadat we maandag en dinsdag naar school zijn geweest, zijn we woensdag en donderdag gelijk weer de pistes in Hafjell op gegaan. Woensdag zat het weer trouwens erg mee! Daarom zijn we tot het donker werd, wat al om vier uur is, op de pistes gebleven.

Donderdag zijn we met een groepje opnieuw vertrokken richting Hafjell. Het weer was vannacht heel erg omgeslagen. De mist hing tussen de bergen en er was een koude wind. De gevoelstemperatuur kan hierdoor wel oplopen tot -20! Omdat het niet vol te houden was voor de hele dag, zijn we naar huis gegaan. ’s Middags zijn we naar de supermarkt geweest, om het avondeten voor te bereiden. We hebben vervolgens met wat anderen overheerlijke lasagne bij ons gegeten en wat bijgekletst.

Vrijdag was voor ons een dagje voor de to-do lijstjes, waardoor we onder andere weer in het dorpje zijn geweest. De vorige keer was ik vergeten een foto te maken, ditmaal toch nog even toegevoegd dus!

Zaterdag, weekend! Na een overheerlijk ontbijtje van Floor, zijn we deze keer met zijn tweeën naar Hafjell gegaan. Waar het gister al begonnen was met sneeuwen, is het nog steeds niet opgehouden. Toch hebben we een poging gedaan. Tevergeefs, het was onwijs koud, het zicht was slecht en de pistes waren ook niet heel goed. Ook omdat het weekend is, was het superdruk op de pistes met families. 

Wel merk ik dat iedereen nu al veel beter wordt met snowboarden en skiën! De eerste dagen was het nog een beetje onwennig en nu kan ik de anderen al bijna volgen. Dit is echt heel leuk om te zien! Ook staan we er elke dag bij stil dat wij dit mogen meemaken. Waar we natuurlijk heel erg blij mee zijn, het is hier fantastisch!