22/01 – Op naar school

22 januari 2019 0 Door mariekemulder

Maandag hadden we ons eerste les op school. De campus is aan de overkant van de weg, dus we zijn maximaal vijf minuten onderweg. Echt top! Deze dag hadden we het vak Brand Management. Dit is erg leuk omdat we hiervoor in groepjes moeten werken. Na school zijn we gelijk naar de sportschool gegaan. Hiervoor heb je een studentenpas nodig, maar omdat wij later aankwamen vanwege onze excursie naar Finland en Estland, hebben wij die nog niet. Gelukkig konden we deze lenen van onze Nederlandse buurman.

De volgende ochtend zijn we ook naar de sportschool geweest, omdat we weer een lesdag hadden. Anders gingen we natuurlijk de piste op! Vandaag hadden we Snow Business, wat nu al mijn favoriet is. Hiervoor krijgen we elke dinsdag een theorieles en gaan we op woensdag naar een skigebied of bedrijf. Dan krijgen we ’s ochtends een presentatie en mogen we ’s middags, op kosten van de school, dat gebied in om te snowboarden en skiën. Hoe leuk is dat! ’s Avonds hadden we samen gegeten met onze buurman, wat erg gezellig was.

Morgen gaan we eindelijk weer de piste op!