Zondag zijn we (eindelijk) de piste op gegaan! We hadden eerst een seizoenspas geregeld. Deze is geldig voor de vier gebieden in de omgeving; Hafjell, Kvitfjell, Skeikampen en Sjusjøen. Achteraf bleek dat de studentenkorting er niet af was gehaald. Dat betekent teruggaan! Vervolgens gingen we opzoek naar tweedehands ski’s en een snowboard. Een studiegenoot, die hier twee jaar geleden is geweest, vertelde dat dat hier overal mogelijk was. Tegenwoordig blijkt dat niet meer het geval te zijn en doen ze dat alleen maar aan het einde van het seizoen. Wat eigenlijk vrij logisch is.

Na lang wikken en wegen hebben we allebei een nieuwe set gekocht, met korting natuurlijk! Floor ski’s en ik een snowboard. We zijn hier echt ontzettend blij mee. Deze kunnen we toevoegen aan onze collectie met andere baby’s, zoals wij dat altijd zeggen.

Eindelijk de gondel in, kwamen we er al vrij snel achter dat we de stokken voor Floor vergeten te kopen. Bovenaan was ik in de eerste honderd meter ongeveer dertig keer gevallen. Bleek dat ik mijn verkeerde voet voor had. Wij zijn echt zo handig!

Het weer was vandaag ook echt prachtig, het zonnetje scheen heerlijk op de bergjes. Omdat ons huis in het dal is, kan het hier nog wel vaak mistig zijn. Wat op de berg dan totaal anders is!

U ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *