19/01 – Ons huisje

19 januari 2019 0 Door mariekemulder

Het is vandaag zaterdag, ons eerste volledige dag in Lillehammer. Gister zijn we aangekomen. We zijn toen ’s avonds gelijk naar de supermarkt geweest. Dit was al een heel avontuur op zich. Achteraf waren we gewoon naar de verkeerde supermarkt gegaan, lekker handig!

’s Avonds waren we al vrij snel moe natuurlijk. Helaas was het eerste nachtje in mijn nieuwe kamer nog vrij onrustig. Langzaamaan zijn we vandaag opgestart, om vervolgens ’s middags met de bus naar het centrum van Lillehammer te gaan. We hadden een heel klein dorpje met weinig winkels verwacht. Het kleine dorpje was waar, maar er waren echt veel winkels en het zag er supergezellig uit. Hier hebben we een aantal spulletjes gekocht die we echt nodig hadden voor ons huisje. 

Toen we terug waren, heb ik nog een rondje hardgelopen. Met als resultaat: bevroren billen! Hopelijk kunnen we morgen een snowboard en seizoenspas regelen. Wij kunnen namelijk echt niet wachten om de piste op te gaan!